Verzending
  1. Levering:
    Al onze leveringen worden met een vrachtauto gebracht. Deze zijn uitgerust met een autolaadkraan of een "kooi-aap". Dit betekend dat de producten naast de auto of op een toegankelijke plaats worden gelost.

Wij brengen u op de hoogte wanneer de levering plaats vindt. Bij voorkeur is er iemand aanwezig wanneer er gelost wordt om er zo voor te zorgen dat de materialen op de juiste plaats worden gelost en u kunt de bestelling dan controleren.

Bent u tijdens de levering niet thuis en wilt u de materialen op een bepaalde (wel toegankelijk!) plaats gelost hebben dan is het raadzaam om een "bordje" met de aanwijzing te plaatsen zodat de chauffeur deze kan opvolgen.

Wij leveren elke werkdag door heel Nederland met uitzondering van de provincie Zeeland. De dagen van levering hier zijn op Dinsdag en Donderdag. Als u de bestelling op Dinsdag wilt ontvangen dan moet uw bestelling uiterlijk voor Maandag 12.00 uur binnen zijn. Wilt u de bestelling op Donderdag ontvangen dan moet uw bestelling uiterlijk voor Woensdag 12.00 uur binnen zijn.

Kosten:
Vanaf een bestelling van Euro 695,00 incl. BTW bezorgen wij uw bestelling GRATIS. Onder dit bedrag brengen wij verzendkosten van EURO 69,50 incl. BTW in rekening.

Leveringen op de Waddeneilanden worden niet gratis bezorgd, de kosten hiervoor zijn op aanvraag.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein